Pohár jesenných majstrov - Zimný Pohár 2011 (ŠH Štiavničky)

20.02.2011 09:00

V nedeľu 20.02.2011 sme sa zúčastnili 5. ročníka o Pohár jesenných majstrov. Turnaj nám nevyšiel podľa predstáv a už v dôležitom úvodnom stretnutí sme prehrali. V ďalších zápasoch sme podali slabé výkony a nakoniec sme obsadili 3. miesto v skupine a konečné 6. miesto.

 

MIBA Capanegra – Fit Aréna 1:2,

Gól (asistencia): Berec (Giertl M.),

 

V úvodnom zápase sme sa stretli s víťazom jesennej časti extraligy a obhajcom tohto turnaja. Zápas sa hral v rýchlom tempe. Prvý skórovali hostia (Stacho) a vyhrávali 1:0. O pár minút neskôr sme po M. Giertlovej nahrávke a góle Bereca vyrovnali na 1:1. Avšak pár minút pred koncom odpískal rozhodca penaltu, ktorú Jobko (Fit aréna) nepremenil, ale po následnej dorážke stanovil konečný stav stretnutia na 1:2. V zápase sa prejavili skúsenosti Fit arény a zaslúžene vyhrali.

 

MIBA Capanegra – Flaty 1:1,

Gól (asistencia): Giertl V. (Zehnal),

 

V druhom zápase sme si zmerali sily so štvrtoligovým tímom. Hneď v úvode sme po akcii Vlada Giertla a Zehnala vyhrávali 1:0.  V ďalších minútach sme nepremenili niekoľko šancí a súper vyrovnal na 1:1. Úlohu favorita sme nezvládli a stretnutie skončilo remízou.

 

MIBA Capanegra – Priechod 4:1,

Góly (asistencie): Berec – penalta, Kolofík (Rakyta), Berec (Giertl M.), Zehnal ( Rakyta),

 

V tomto stretnutí sme nenechali nič na náhodu a štyrmi gólmi sme porazili svojho súpera, ktorý dokázal streliť len jeden gól. Naše prvé víťazstvo na turnaji.

 

MIBA Capanegra – Viťo team 0:2,

 

V zápase sme nastúpili proti skúseným hráčom, ktorí hrávali pred niekoľkými rokmi extraligu. Viťo team (víťaz turnaja) nám ukázal ako sa má brániť a nepustil nás počas celého zápasu k žiadnej vyloženej šanci. Z brejkov strelili dva góly a zaslúžene vyhrali.

 

MIBA Capanegra – Hellius 1:0,

Gól: Zehnal (Rakyta),

 

V našom poslednom zápase na turnaji sme podali slabý výkon a so súperom sme sa strelecky a herne trápili. Niekoľko minút pred záverom stretnutia Zehnal  strelou z diaľky vsietil jediný gól stretnutia.

 

Zhrnutie turnaja

 

Na turnaj sme išli s najvyššími cieľmi, dostať sa až do finále. V piatok sme odohrali generálku pred turnajom,  prípravný zápas proti extraligovému Celticu, v ktorom sme vyhrávali 5:1, no nakoniec zápas skončil 9:12 v prospech súpera. Na turnaji sme podali podpriemerné výkony a boli sme jedným zo sklamaní turnaja. Naša bilancia teda bola: dve víťazstvá, jedna remíza a dve prehry a s turnajom sme sa lúčili zo skóre 7:6.

 

Bilancia hráčov (góly+asistencie)

 

Berec 3+0

Zehnal 2+1

Rakyta 0+3

Giertl M. 0+2

Kolofík 1+0

Giertl V. 1+0

Výboh 0+0

Paták 6 ink. gólov

 

 

 

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.