Nikefootbal Cup (Nike aréna)

01.04.2011 19:30

V piatok a v sobotu (1. a 2. apríla) sa v Nike aréne konal prvý ročník Nikefootball Cup-u. Na turnaji sme štartovali v D skupine, ktorú sme vyhrali po troch víťazstvách. Vo vyraďovacej fáze sa nám darilo, kde sme vyhrali štvrťfinále a aj semifinále. Vo finále sme zvíťazili 2:1 a zaknihovali sme ďalší triumf na turnaji.  

 


 

Skupina

 

MIBA Capanegra – Sparta BB 4:2,

Góly (asistencie): Polák, Berec, Giertl V. (Polák), Zehnal (Giertl M.)

 

V úvodnom zápase na turnaji sme pred koncom rozhodli o svojom prvom víťazstve v skupine.

 

MIBA Capanegra – 1. FC Horná 3:0

Góly (asistencie): Polák, Rakyta (Berec), Rakyta (Giertl V.)

 

V druhom piatkovom zápase sme postupne zvyšovali svoj náskok a vyhrali nad druholigistom o tri góly.

 

MIBA Capanegra – Kanonieri BA 1:0,

Gól (asistencia): Giertl V. (Polák)

 

V poslednom skupinovom zápase sme narazili na behavého a kvalitného súpera z Bratislavy. Z množstva šancí na oboch stranách sa ujala len jedna a to po akcii Poláka s Vladom Giertlom, druhý menovaný vsietil víťazný gól stretnutia.

 

Štvrťfinále

 

MIBA Capanegra – Cometa LC 3:2,

Góly (asistencie): Berec, Zehnal (Berec), Zehnal

 

Hneď  v úvode súper otvoril stav stretnutia. Potom sme dokázali z penalty vyrovnať na 1:1. O malú chvíľu Cometa opäť strelila gól na 2:1, ale v stretnutí sa nám podaril dokonalý obrat po góloch Zehnala, druhý vsietil z penalty. Cometa počas celého turnaja predvádzala dobré výkony a zanechali na turnaji pozitívny dojem.

 

Semifinále

 

MIBA Capanegra – Royal BK 2:1pn (na nájazdy 2:0), video z nájazdov

Góly (asistencia): Polák, z nájazdov: Gabris, Berec

 

V semifinále sme sa stretli s extraligovým Royalom BK, ktorý proti nám nastúpili v silnej zostave. Royal otvoril stav stretnutia Tomčíkovým gólom. My sme dokázali odpovedať po individuálnej akcii Poláka. V závere sme mali šťastie, keď súper nevyužil dve sľubné šance. V nájazdoch Gabris a Berec skoro identickými strelami zabezpečili postup do finále.

 

Finále

 

MIBA Capanegra – Tigers United 2:1

Góly (asistencie): Giertl V. (Polák), Zehnal (Giertl M.),

 

Vo finále sme sa už po druhýkrát stretli s Tigrami. Po peknej akcii Poláka s Vladom Giertlom, ktorý skóroval z voleja,1:0. Na obidvoch stranách hráči nevyužili niekoľko šancí, nás podržal najmä brankár Paťo Gabris. Neskôr Peter Zehnal zvýšil stav stretnutia na 2:0. V závere súper už len dokázal kozmeticky upraviť výsledok.

 

Zhodnotenie turnaja:

 

Bol to náš posledný turnaj pred jarnou časťou ligy, do ktorého sme vstupovali s najvyššími cieľmi. Hlavne sme si chceli upevniť dobré meno v minilige, čo sa nám aj podarilo. Na turnaji sme ani raz neprehrali a mohli sme sa tešiť z celkového víťazstva. Odniesli sme si celkom pekné ceny a hlavne dobrý pocit. Našimi najlepšími hráčmi boli: Polák, Zehnal, Vlado Giertl a Paťo Gabris, ktorý na turnaji predvádzal stabilné výkony a podržal nás v dôležitých chvíľach.

 

Bilancie:

 

Polák         3+3

Zehnal       4+0

Berec        2+2

Giertl V.    3+1

Rakyta       2+0

Giertl M.    0+2 (dva zápasy bol v pozícii brankára, 2 inkasované góly)

Gabris        1+0 (4 inkasované góly v 4 zápasoch)

Výboh         0+0

 

6 zápasov 6 výhier     15:6

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.